Winkelmandje

Nutrigenomics

USP
Analyseert gen-voeding relatie
Ondersteunt gezondheidsbevordering
Informeert voedselkeuzes
Optimaliseert voedingsadviezen
(3x €99,66 via Klarna of) 299,00
Voorletters
Achternaam
Geslacht (m/v)
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
E-mailadres

Jouw genetische samenstelling

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen gevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen, terwijl anderen deze moeiteloos kunnen consumeren? Ons DNA speelt hierin een cruciale rol. Met onze Nutrigenomics test bieden we je een gedetailleerd inzicht in hoe jouw unieke genetische samenstelling, je reactie op verschillende voedingsstoffen en je gewichtsbeheer beïnvloedt.

102 varianten, 75 genen voor een totaalbeeld

Deze geavanceerde test onderzoekt 102 genetische varianten van 75 genen die in verband staan met voeding en je gewicht. Dit geeft je een uitgebreid overzicht van hoe jouw lichaam reageert op verschillende soorten voedsel en leefstijlfactoren. Bijvoorbeeld, het zou kunnen verklaren waarom je worstelt met gewichtsverlies, ondanks het volgen van algemene dieetadviezen, of waarom je hoge cholesterolwaarden hebt, ondanks het eten van een 'gezond' dieet.

Waarom kiezen voor de Nutrigenomicstest

Met de resultaten van deze test wordt jouw DNA je persoonlijke voedingskompas. Je ontdekt hoe je genen invloed hebben op je reactie op koolhydraten, vezels, verschillende soorten vetten, eiwitten, vitaminen en meer. Daarnaast biedt de test inzicht in specifieke voedselintoleranties, zoals gluten- of lactose-intolerantie, en in je aanleg voor cholesterolproblemen. Dit maakt de Nutrigenomics test tot een krachtig instrument voor het personaliseren van je dieet en levensstijl.

In het kort:

 • Persoonlijk Voedingskompas: Ontdek hoe jouw genen je metabolisme van koolhydraten, vetten en eiwitten beïnvloeden.
 • Gewichtsbeheer: Krijg inzicht in je genetische aanleg voor gewichtsverlies of -toename.
 • Voedselintoleranties: Identificeer specifieke intoleranties zoals voor gluten of lactose.
 • Cholesterol Management: Begrijp je genetische aanleg voor hoge cholesterolwaarden.
 • Dieet Optimalisatie: Personaliseer je dieet op basis van je genetische profiel.

Hoe werkt het?

Bestel een test

Ontvang de test in de brievenbus. Eenvoudig thuis speeksel afnemen. Retourneer de test aan ons in de medische retourenvelop.

Analyse laboratorium

We kiezen het meest geschikte laboratorium op basis van de door jou gekozen genetische test. Hier worden relevante genen geïdentificeerd en geanalyseerd, waarbij jouw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Rapport

Je ontvangt een PDF rapportage van jouw testuitslag via een beveiligde e-mail met een duidelijke en goed te begrijpen uitleg.

1

(optioneel) Online consult

Mocht u na het ontvangen van de resultaten behoefte hebben aan professioneel advies en uitleg, dan kunt u tegen een vergoeding een online consult inplannen. [Koop hier/voeg to aan mandje]

Meerdere laboratoria

 • Elk laboratorium is anders
  Voor elke test wordt het juiste lab met de juiste specialisten uitgekozen. Zo krijg je de beste resultaten.
 • Kwaliteit die toegankelijk is voor iedereen
  Bij Genehealth maken we geavanceerde genetische testing betaalbaar zonder aan kwaliteit in te leveren.
 • Na 30 dagen verwijderd
  Bij Genehealth behandelen we uw DNA en persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg. Na 30 dagen worden uw DNA en alle bijbehorende gegevens volledig uit onze systemen verwijderd. We zullen uw gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming delen of verkopen. Dat is de Genehealth-garantie.
Meerdere Laboratoria

Disclaimer

De resultaten van deze genetische test zijn bedoeld als een begeleidende tool voor professionele medische en voedingsadviezen. De test is ontworpen om je begrip van je eigen lichaam te verbeteren en om je voedingskeuzes en levensstijl te optimaliseren. Het is geen vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling en is niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met een gezondheidsdeskundige of diëtist voordat je veranderingen aanbrengt in je dieet of leefstijl op basis van je genetisch profiel.