Winkelmandje

Ontdek de Wereld van Uw DNA met Gemak en Precisie

Bij GeneHealth begrijpen we dat de sleutel tot uw welzijn in uw genen ligt. Daarom hebben we het proces van het bestellen van een DNA-test zo gestroomlijnd en transparant mogelijk gemaakt. Met onze gebruiksvriendelijke productvergelijker vindt u de perfecte test die past bij uw unieke gezondheids- en welzijnsdoelen.

Stap in de Toekomst van Persoonlijke Gezondheid Kies uit een scala aan DNA-tests die zijn afgestemd op uw levensstijl - van genetica in sport tot voedingsadvies, onze tests zijn ontworpen om diepgaande inzichten te verschaffen in hoe uw genetische profiel uw leven beïnvloedt. Na uw bestelling, zorgen wij voor een snelle levering, direct aan uw deur, zonder dat u thuis hoeft te wachten.

Uw Gezondheid, Onze Expertise Voor elke DNA-test kan een 1 op 1 sessie worden besteld met een van onze deskundigen, die gespecialiseerd zijn in de specifieke test die u heeft gekozen. Dit zorgt voor een persoonlijke begeleiding en maakt de resultaten nog toegankelijker en waardevoller voor u.

Betalen met Flexibiliteit In samenwerking met Klarna bieden we de optie om uw betaling in drie termijnen te spreiden, wat het voor u gemakkelijker maakt om te investeren in uw gezondheid zonder directe financiële druk.

Eenvoudig en Veilig Proces Van het afnemen van de test met duidelijke instructies tot het gebruik van onze voorgefrankeerde retourenvelop, wij zorgen ervoor dat uw ervaring zorgeloos is. Uw privacy is onze prioriteit, en we garanderen dat uw resultaten vertrouwelijk worden behandeld en direct naar uw e-mailadres worden gestuurd.

Wacht niet langer om te leren hoe uw DNA uw gezondheid beïnvloedt. Bestel vandaag nog uw DNA-test en zet de eerste stap naar een gezonder, meer geïnformeerd leven.

Bestel een test

Ontvang de test in de brievenbus. Eenvoudig thuis speeksel afnemen. Retourneer de test aan ons in de medische retourenvelop

Analyse laboratorium

We kiezen het meest geschikte laboratorium op basis van de door jou gekozen genetische test. Hier worden relevante genen geïdentificeerd en geanalyseerd, waarbij jouw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Rapport

Je ontvangt een PDF rapportage via een beveiligde e-mail met een duidelijke en goed te begrijpen uitleg.

(optioneel) Online consult

Mocht u na het ontvangen van de resultaten behoefte hebben aan professioneel advies en uitleg, dan kunt u tegen een vergoeding een online consult inplannen. [Koop hier/voeg to aan mandje]

1