Winkelmandje

Online consult

USP
Expert aanbevelingen
Vertrouwelijk consult
Comfortabel online
30 minuten consult
(3x €25,- via Klarna of) 75,00

Bespreek samen met een expert je uitslag. Een genetische test is pas de eerste stap in jouw persoonlijke gezondheidsreis. Om de resultaten volledig te begrijpen en te gebruiken om een positieve impact op je gezondheid te hebben, kan het helpen om ze met een expert te bespreken. Daarom bieden we bij Genehealth online consulten aan met ervaren apothekers en diëtisten.

Tijdens deze consulten, aangepast aan de specifieke test(s) die je hebt uitgevoerd, zal de deskundige de tijd nemen om je testresultaten in duidelijke taal uit te leggen. Ze zullen ook eventuele vragen beantwoorden die je hebt en je helpen de volgende stappen te zetten om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Of je nu inzicht wil krijgen in je reactie op bepaalde medicijnen, je voedingsbehoeften wil begrijpen of je fitnessroutine wil optimaliseren, onze specialisten kunnen je helpen om je genetische informatie om te zetten in praktische acties.

Het gaat er niet alleen om wat je genen je kunnen vertellen, maar ook hoe je die informatie kunt gebruiken om een gezondere toekomst te creëren. Maak dus gebruik van onze online consulten en laat ons je helpen het meeste uit jouw genetische informatie te halen.