Winkelmandje

Over GeneHealth

Technologie DNA Paspoort genenBij GeneHealth combineren we passie voor wetenschap met de zorg voor jouw welzijn. We duiken diep in de wereld van DNA om je inzicht te geven in je unieke genetische code en wat het betekent voor jouw gezondheid en levensstijl. Hier ontdek je meer over ons team, onze missie en de drive achter wat we doen.

Onze Filosofie

We zijn van mening dat de complexiteit van het menselijk lichaam vraagt om een gepersonaliseerde aanpak. GeneHealth staat voor het democratiseren van genetische informatie. Door die kennis in uw handen te leggen, bevorderen we preventieve gezondheidszorg en gepersonaliseerde behandelingen.

Welkom bij GeneHealth

Welkom bij onze one-stop shop voor DNA-testen. Het gemak van een aanbieder met een makkelijke manier om thuis zelf de test uit te voeren. We bieden makkelijk te begrijpen uitgebreide rapporten en online-consults voor extra ondersteuning

Onze Missie

Het doel van GeneHealth is om een zo breed mogelijk publiek te informeren over de invloed van ons DNA op onze gezondheid. GeneHealth biedt daarvoor DNA-testen aan, die inzicht geven op de invloed van het individuele DNA-profiel op het medicijngebruik en het voedings- en leefpatroon.

  1. Genetische informatie toegankelijk maken.
  2. Mensen helpen hun gezondheidsrisico's en kansen te begrijpen.
  3. Een betrouwbare partner zijn voor alle genetische testbehoeften, met een focus op privacy en kwaliteit.

Onze Diensten

Wij bieden een breed scala aan DNA-tests aan, van het bepalen van uw vitamine D-behoefte tot het begrijpen van uw voedingsprofiel. Met de testresultaten kunt u samen met zorgverleners een gepersonaliseerd gezondheidsplan opstellen. Onze tests zijn niet alleen informatief, maar ook preventief; ze kunnen u helpen beter te begrijpen hoe u uw levensstijl kunt aanpassen om toekomstige gezondheidsproblemen te voorkomen.

DNA paspoort GeneHealth

Waarom Kiezen voor GeneHealth

  • Veelzijdigheid: Wij bieden diverse tests die inspelen op verschillende behoeften, van sportprestaties tot vitaminebehoefte.
  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Ons uitgebreide netwerk van laboratoria en leveranciers stelt ons in staat om de beste testresultaten te leveren.
  • Privacy: Wij hebben een sterk privacybeleid om te verzekeren dat uw gegevens altijd veilig zijn.
  • Wetenschappelijk Onderbouwd: Onze tests zijn ontwikkeld door experts en gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Ons Team

Ons multidisciplinaire team omvat genetici, biomedische wetenschappers, data-analisten en ethische experts. Samen zetten we ons in om genetische inzichten te vertalen naar begrijpelijke en bruikbare informatie.

Partners