Winkelmandje

Reviews van klanten

Hier kunt u uw ervaring achter laten en delen met andere bezoekers.
Heeft u een goede of minder goede ervaring? Wij horen het graag.

Sluiten

Bericht plaatsen

Uw bericht wordt direct online geplaatst of opgegeven voor goedkeuring.

Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Dhr. P.K. - Den Haag
Ik heb mijn fitness DNA test meteen besproken met mijn fitness trainer en deze heeft onmiddellijk mijn trainingsschema aangepast conform de aanbevelingen in de test. We dachten dat de opbouw van spiermassa goed voor mij zou , maar dat bleek het tegendeel uit de test.

Sindsdien ben ik voorzichtig gaan hardlopen en voel mij beter en gemotiveerder.

Eigenlijk zou elke sporter deze test moeten nemen om te kijken in welke sportrichting en welke oefeningen goed voor hem/haar zou zijn.
Dhr J.V. - Huizen
Het nutrigenen rapport heeft mij veel geholpen en mijn diëtiste was al helemaal lyrisch. Gebaseerd op mijn nutrirapport heeft ze verschillende aanpassingen gedaan op mijn dieet waaronder het meer toepassen van voedsel met enkelvoudige verzadigde vetten zoals noten en avocado’s . Ook bleek dat het voor mij essentieel was dat ik voeding name die mij een vol gevoel gaven en dus niet alle tussendoortjes moest gaan nemen maar dat drie goede maaltijden dus beter was.

Deze test zou ik iedereen aanraden die wil uitzoeken wat genetisch gezien het beste plan zou zijn.
Mevrouw A.D - ‘s-Hertogenbosch
Dhr. Mourad, jullie apotheker, nam veel tijd in de uitleg over mutaties van de bepaalde genen in relatie tot de medicijnen die ik op dit moment neem.

Geen enkele vraag van mijn kant was te veel/ te gek voor hem. De vragen die hij niet kon beantwoorden ging hij later nog uitzoeken en hij kwam snel met het antwoord. Ook beantwoorde hij vragen die minder gerelateerd waren aan DNA-test. Ik heb dhr. Mourad als deskundig en zeer plezierig ervaren.

Er zijn -in mijn ogen -weinig professionals in de zorgsector die zoveel geduld en tijd besteden aan een client als hij. Ik zou hem van harte willen adviseren voor andere van uw cliënte