Winkelmandje

Fitness

USP
Onthult genetische sportaanleg
Individualiseert sportroutine
Informeert herstelstrategieën en blessuregevoeligheid
Geeft inzicht in (sport-) voedingsstoffen
(3x €99,66 via Klarna of) 299,00
Voorletters
Achternaam
Geslacht (m/v)
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
E-mailadres

Maximaliseer je training met je genen

Ben je ooit gefrustreerd geraakt omdat je niet de resultaten bereikte die je wilde, ondanks je harde werk in de sportschool? Bij Genehealth geloven we dat het antwoord in je genen ligt. Met onze Fitness Genen Test kun je je genetische sportprofiel ontdekken, wat je helpt om een trainingsschema op te stellen dat specifiek op jouw behoeften is afgestemd.

Al je sportgenen

Deze uitgebreide test analyseert je DNA om 82 genetische varianten van 70 genen te evalueren. Het biedt waardevolle informatie over je capaciteiten voor kracht, uithoudingsvermogen en aerobische capaciteit (VO2max). Het onthult ook je potentieel voor spieropbouw, je gevoeligheid voor blessures en je behoefte aan herstel na een workout.

Waarom de Fitnessgenentest?

De Fitness Genen Test veel informatie over je sportcapaciteiten en ook bevat het informatie over je voedingsvereisten en -gevoeligheden in verband met je trainingsregime. De inzichten die je uit deze test haalt, kunnen worden gebruikt om je trainingsprogramma te optimaliseren en je prestaties te verbeteren.

In het kort:

 • Sportieve Aanleg: Verkrijg inzicht in jouw genetische capaciteiten voor kracht, uithoudingsvermogen en spieropbouw.
 • Blessure Preventie: Ontdek je gevoeligheid voor blessures en herstelbehoeften.
 • Voedingsbehoeften: Begrijp hoe je training je behoefte aan bepaalde voedingsstoffen beïnvloedt.
 • Trainingsprogramma: Ontwikkel een trainingsregime dat is afgestemd op jouw genetische profiel.
 • Prestatieverbetering: Gebruik je genetische inzichten om je sportprestaties te maximaliseren.

Hoe werkt het?

Bestel een test

Ontvang de test in de brievenbus. Eenvoudig thuis speeksel afnemen. Retourneer de test aan ons in de medische retourenvelop.

Analyse laboratorium

We kiezen het meest geschikte laboratorium op basis van de door jou gekozen genetische test. Hier worden relevante genen geïdentificeerd en geanalyseerd, waarbij jouw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Rapport

Je ontvangt een PDF rapportage van jouw testuitslag via een beveiligde e-mail met een duidelijke en goed te begrijpen uitleg.

1

(optioneel) Online consult

Mocht u na het ontvangen van de resultaten behoefte hebben aan professioneel advies en uitleg, dan kunt u tegen een vergoeding een online consult inplannen. [Koop hier/voeg to aan mandje]

Meerdere laboratoria

 • Elk laboratorium is anders
  Voor elke test wordt het juiste lab met de juiste specialisten uitgekozen. Zo krijg je de beste resultaten.
 • Kwaliteit die toegankelijk is voor iedereen
  Bij Genehealth maken we geavanceerde genetische testing betaalbaar zonder aan kwaliteit in te leveren.
 • Na 30 dagen verwijderd
  Bij Genehealth behandelen we uw DNA en persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg. Na 30 dagen worden uw DNA en alle bijbehorende gegevens volledig uit onze systemen verwijderd. We zullen uw gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming delen of verkopen. Dat is de Genehealth-garantie.
Meerdere Laboratoria

Disclaimer

De resultaten van de Fitness Genen Test zijn bedoeld als aanvulling op professioneel fitnessadvies en -begeleiding. Ze zijn ontworpen om je te helpen je trainingsprogramma te optimaliseren op basis van je unieke genetische profiel. Deze test is geen vervanging voor professioneel medisch of fitnessadvies, en het is belangrijk om altijd een gezondheids- of fitnessprofessional te raadplegen voordat je veranderingen in je trainingsroutine aanbrengt op basis van de testresultaten.