Winkelmandje

Darmflora (microbioom)

USP
Onthult samenstelling van darmflora
Informeert over microbioomdiversiteit
Geeft inzicht in voedingsreacties
Ondersteunt ontwikkeling van persoonlijke voedingsadviezen
(microbioom)
(3x €83,- via Klarna of) 249,00

Jouw Darmflora, Jouw Welzijn

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen gevoelig zijn voor bepaalde voedingsmiddelen, terwijl anderen alles lijken te kunnen eten zonder problemen? Het antwoord kan gedeeltelijk gevonden worden in de unieke samenstelling van het darmmicrobioom. Met ons Darmmicrobioom Onderzoek krijg je gedetailleerd inzicht in jouw persoonlijke darmflora en hoe deze je spijsvertering, immuunsysteem en algehele gezondheid kan beïnvloeden.

Twee Belangrijke Bacteriegroepen, Één Compleet Beeld

Dit zorgvuldig samengestelde onderzoek analyseert de twee primaire bacteriegroepen in je darmen die essentieel zijn voor het omzetten van voedingsstoffen en het ondersteunen van je immuunsysteem. Je ontvangt een compleet beeld van hoe deze bacteriën samenwerken in jouw lichaam.

Waarom de Microbioomtest?

Jouw resultaten dienen als een persoonlijke gids voor het begrijpen van je darmgezondheid. Je leert hoe jouw microbioom invloed heeft op de reactie van je lichaam op verschillende soorten voeding. Bovendien geeft het onderzoek je inzicht in hoe jouw darmflora je algehele welzijn kan beïnvloeden, met aanwijzingen voor voedingsmiddelen die jou mogelijk meer of minder goed liggen.

In het kort:

 • Darmgezondheid Analyse: Krijg een gedetailleerd overzicht van je darmbacteriën en hun balans.
 • Voedingsaanbevelingen: Ontvang gepersonaliseerde voedingsadviezen gebaseerd op je darmflora.
 • Immuunsysteem Ondersteuning: Verkrijg inzichten in hoe jouw microbiome je immuunrespons beïnvloedt.
 • Spijsverteringsoptimalisatie: Identificeer factoren die jouw spijsvertering kunnen verbeteren.
 • Welzijnsverbeteringen: Koppel je darmgezondheid aan algemeen welzijn, zoals energieniveaus en stemming.
 • Probiotica en Prebiotica Gids: Krijg advies over welke probiotica en prebiotica mogelijk gunstig voor je zijn.
 • Allergie en Intoleranties: Begrijp hoe jouw microbiome kan bijdragen aan voedselgevoeligheden.
 • Gewichtsbeheer: Ontdek hoe je darmbacteriën je gewicht en metabolisme kunnen beïnvloeden.

Hoe werkt het?

Bestel een test

Ontvang de test in de brievenbus. Eenvoudig thuis speeksel afnemen. Retourneer de test aan ons in de medische retourenvelop.

Analyse laboratorium

We kiezen het meest geschikte laboratorium op basis van de door jou gekozen genetische test. Hier worden relevante genen geïdentificeerd en geanalyseerd, waarbij jouw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Rapport

Je ontvangt een PDF rapportage van jouw testuitslag via een beveiligde e-mail met een duidelijke en goed te begrijpen uitleg.

1

(optioneel) Online consult

Mocht u na het ontvangen van de resultaten behoefte hebben aan professioneel advies en uitleg, dan kunt u tegen een vergoeding een online consult inplannen. [Koop hier/voeg to aan mandje]

Meerdere laboratoria

 • Elk laboratorium is anders
  Voor elke test wordt het juiste lab met de juiste specialisten uitgekozen. Zo krijg je de beste resultaten.
 • Kwaliteit die toegankelijk is voor iedereen
  Bij Genehealth maken we geavanceerde genetische testing betaalbaar zonder aan kwaliteit in te leveren.
 • Na 30 dagen verwijderd
  Bij Genehealth behandelen we uw DNA en persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg. Na 30 dagen worden uw DNA en alle bijbehorende gegevens volledig uit onze systemen verwijderd. We zullen uw gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming delen of verkopen. Dat is de Genehealth-garantie.
Meerdere Laboratoria

Disclaimer

De informatie verstrekt door de Microbioomtest dient als een hulpmiddel voor een beter inzicht in je darmgezondheid en het potentieel van je darmflora. Het is bedoeld om samen te werken met een voedingsdeskundige of medisch specialist om je voedingspatroon en welzijn te verbeteren. Deze test is niet bedoeld als vervanging voor medisch advies, diagnose of behandeling van aandoeningen. Veranderingen in je dieet of leefstijl dienen niet uitsluitend gebaseerd te zijn op de uitkomsten van deze test. Voor medisch advies en behandeling raden we aan altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde zorgverlener. Het interpreteren van de resultaten van de Microbioomtest mag alleen gedaan worden door professionals met de juiste kennis van nutrigenomica en microbioomonderzoek.