Winkelmandje

Voeding

USP
Verkent voedingsreacties
Bevordert bewuste voeding
Verbeterde voedingsinzichten
Personaliseert voeding
(3x €63,- via Klarna of) 189,00
Voorletters
Achternaam
Geslacht (m/v)
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
E-mailadres

Voeding op Genetisch niveau

Voeding is niet alleen een kwestie van eten. Het gaat ook om hoe je lichaam de voedingsstoffen in je eten verwerkt, en dat wordt sterk beïnvloed door je genen. Bij Genehealth hebben we een genetische test ontwikkeld die precies dat doet: de Voedingsgenentest.

43 Varianten, 33 Genen, één doel

Door 43 genetische varianten van 33 genen te analyseren, kan deze test je helpen begrijpen hoe jouw lichaam waarschijnlijk verschillende voedingsstoffen verwerkt - van complexe koolhydraten en vezels tot verschillende soorten vetten en eiwitten. Het kan ook inzicht geven in je gevoeligheid voor zout of cafeïne.

Waarom de Voedingsgenentest?

Maar waarom zou dit van belang zijn voor jou? Simpel, door deze informatie te hebben, kun je voedingskeuzes maken die beter zijn afgestemd op je genetische opbouw. Dit kan leiden tot verbeterde gezondheid, beter gewichtsbeheer en zelfs hogere energieniveaus. Kortom, met de Voedingsgenentest van Genehealth kan je voeding op een persoonlijk niveau benaderen voor optimale gezondheid en welzijn.

In het kort:

 • Nutrigenetisch Profiel: Ontcijfer je unieke genetische code om te begrijpen hoe je lichaam specifieke voedingsstoffen metaboliseert.
 • Koolhydraatverwerking: Krijg inzicht in hoe je genen de omzetting van koolhydraten beïnvloeden en gebruik dit om je dieet te optimaliseren.
 • Vetabsorptie Analyse: Begrijp je lichaam's genetische aanleg voor het verwerken van verschillende vetten voor een gezonde vetinname.
 • Eiwit Synthese: Ontdek hoe efficiënt je lichaam eiwitten synthetiseert en pas je proteïne-inname hierop aan.
 • Cafeïne en Zout Gevoeligheid: Beoordeel je genetische gevoeligheid voor cafeïne en zout en hun impact op je gezondheid.
 • Voedingsstof Optimalisatie: Pas je voedingsinname aan op basis van je genetische aanleg voor de verwerking van vezels, vitaminen, en mineralen.
 • Persoonlijke Voedingsrichtlijnen: Ontvang op maat gemaakte aanbevelingen voor een dieet dat je genetische profiel complimenteert.

Hoe werkt het?

Bestel een test

Ontvang de test in de brievenbus. Eenvoudig thuis speeksel afnemen. Retourneer de test aan ons in de medische retourenvelop.

Analyse laboratorium

We kiezen het meest geschikte laboratorium op basis van de door jou gekozen genetische test. Hier worden relevante genen geïdentificeerd en geanalyseerd, waarbij jouw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Rapport

Je ontvangt een PDF rapportage van jouw testuitslag via een beveiligde e-mail met een duidelijke en goed te begrijpen uitleg.

1

(optioneel) Online consult

Mocht u na het ontvangen van de resultaten behoefte hebben aan professioneel advies en uitleg, dan kunt u tegen een vergoeding een online consult inplannen. [Koop hier/voeg to aan mandje]

Meerdere laboratoria

 • Elk laboratorium is anders
  Voor elke test wordt het juiste lab met de juiste specialisten uitgekozen. Zo krijg je de beste resultaten.
 • Kwaliteit die toegankelijk is voor iedereen
  Bij Genehealth maken we geavanceerde genetische testing betaalbaar zonder aan kwaliteit in te leveren.
 • Na 30 dagen verwijderd
  Bij Genehealth behandelen we uw DNA en persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg. Na 30 dagen worden uw DNA en alle bijbehorende gegevens volledig uit onze systemen verwijderd. We zullen uw gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming delen of verkopen. Dat is de Genehealth-garantie.
Meerdere Laboratoria

Disclaimer

Belangrijk om op te merken: Genetische testresultaten zijn bedoeld om te worden gebruikt als een hulpmiddel voor het maken van geïnformeerde beslissingen over je voeding en zijn geen vervanging voor professioneel medisch of voedingsadvies. Voordat je belangrijke wijzigingen in je dieet aanbrengt, raden we je aan je arts of een geregistreerde diëtist te raadplegen. De testresultaten zijn gebaseerd op huidige wetenschappelijke kennis en kunnen in de toekomst veranderen naarmate er meer onderzoek wordt gedaan. Genehealth is niet verantwoordelijk voor eventuele gezondheidsproblemen die kunnen ontstaan als gevolg van dieetveranderingen.