Winkelmandje

Vitamine D

USP
Verkent vitamine D-behoefte
Verkent vitamine D-afbraak
Geeft indicatie van eigen Vitamine D-productie
Personaliseert dieetstrategieën in relatie tot Vitamine D-behoefte
(3x €63,- via Klarna of) 189,00
Voorletters
Achternaam
Geslacht (m/v)
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
E-mailadres

Krijg jij voldoende Vitamine D?

Heb je je ooit afgevraagd of je lichaam voldoende vitamine D opneemt, een essentiële voedingsstof die belangrijk is voor botten, tanden en spieren? Of hoe je genetische samenstelling invloed kan hebben op de manier waarop je lichaam vitamine D verwerkt? Bij Genehealth begrijpen we dat dit soort vragen belangrijk kunnen zijn voor je algemene gezondheid.

Inzicht in essentiële informatie

Onze Vitamine D-test maakt gebruik van geavanceerde genetische analyse om te begrijpen hoe jouw lichaam op vitamine D reageert. Deze informatie kan essentieel zijn om te zorgen dat je de juiste hoeveelheid vitamine D binnenkrijgt. Het kan ook nuttig zijn om te bepalen of supplementen nodig zijn.

Waarom de Vitamine-D genentest?

Met de resultaten van de Genehealth Vitamine D-test, kun je samen met je zorgverlener/voedingsdeskundige een gepersonaliseerd plan opstellen dat rekening houdt met je unieke genetische samenstelling. Het resultaat? Een afgestemde aanpak voor het beheer van je vitamine D huishouding, om je op weg te helpen naar een betere gezondheid.

In het kort:

 • Vitamine D Absorptie: Onderzoek hoe je genen invloed kunnen hebben op de absorptie en omzetting van vitamine D in je lichaam.
 • Botten en Tanden Gezondheid: Begrijp je genetische aanleg voor sterke botten en tanden in relatie tot vitamine D-niveaus.
 • Spierfunctie Analyse: Krijg inzicht in de relatie tussen je genen en de gezondheid van je spieren met betrekking tot vitamine D.
 • Immuunsysteem Ondersteuning: Ontdek hoe vitamine D een rol speelt in je genetisch bepaalde immuunrespons.
 • Suppletie Strategie: Bepaal of en welke soort vitamine D-supplementatie het beste aansluit bij je genetisch profiel.
 • Zonlicht en Welzijn: Analyseer hoe je genetische samenstelling de noodzaak van zonlicht voor vitamine D-productie kan beïnvloeden.
 • Gepersonaliseerd Gezondheidsplan: Ontwikkel een op maat gemaakt gezondheidsregime op basis van je vitamine D-genetica voor optimale welzijn.

Hoe werkt het?

Bestel een test

Ontvang de test in de brievenbus. Eenvoudig thuis speeksel afnemen. Retourneer de test aan ons in de medische retourenvelop.

Analyse laboratorium

We kiezen het meest geschikte laboratorium op basis van de door jou gekozen genetische test. Hier worden relevante genen geïdentificeerd en geanalyseerd, waarbij jouw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Rapport

Je ontvangt een PDF rapportage van jouw testuitslag via een beveiligde e-mail met een duidelijke en goed te begrijpen uitleg.

1

(optioneel) Online consult

Mocht u na het ontvangen van de resultaten behoefte hebben aan professioneel advies en uitleg, dan kunt u tegen een vergoeding een online consult inplannen. [Koop hier/voeg to aan mandje]

Meerdere laboratoria

 • Elk laboratorium is anders
  Voor elke test wordt het juiste lab met de juiste specialisten uitgekozen. Zo krijg je de beste resultaten.
 • Kwaliteit die toegankelijk is voor iedereen
  Bij Genehealth maken we geavanceerde genetische testing betaalbaar zonder aan kwaliteit in te leveren.
 • Na 30 dagen verwijderd
  Bij Genehealth behandelen we uw DNA en persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg. Na 30 dagen worden uw DNA en alle bijbehorende gegevens volledig uit onze systemen verwijderd. We zullen uw gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming delen of verkopen. Dat is de Genehealth-garantie.
Meerdere Laboratoria

Disclaimer

Belangrijke opmerking: Hoewel onze Vitamine D-test een waardevol inzicht kan bieden in de manier waarop jouw lichaam vitamine D verwerkt, is het niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Het is een hulpmiddel bedoeld om meer te weten te komen over jouw unieke genetische samenstelling en hoe die de manier waarop je lichaam vitamine D verwerkt, beïnvloedt.

Het wordt sterk aanbevolen om je arts/voedingsdeskundige te raadplegen voordat je wijzigingen aanbrengt in je vitamine D inname of supplement inname op basis van de resultaten van deze test. Genehealth is niet verantwoordelijk voor eventuele gezondheidsproblemen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze resultaten zonder de juiste medische begeleiding. De resultaten van de genetische test zijn niet afhankelijk van de fysieke, klinische of behandelconditie van de geteste persoon.