Winkelmandje

Medicijnen

USP
Analyseert gen-medicijn interactie
Vermindert risico op bijwerkingen
Inzicht in effectiviteit van medicijn
Geeft inzicht in dosering
In samenwerking met stichting Nederlands Instituut voor Farmacogenetisch Onderzoek
(3x €66,- via Klarna of) 198,00
Voorletters
Achternaam
Geslacht (m/v)
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
E-mailadres

Unieke manier van testen

Heb je er ooit bij stilgestaan dat jouw unieke genen de manier kunnen beïnvloeden waarop je lichaam medicijnen verwerkt? Het is een bewezen feit dat onze genetische samenstelling een rol speelt in hoe onze lichamen reageren op verschillende medicijnen. Dit betekent dat wat voor de een werkt, misschien niet hetzelfde effect heeft op de ander, of misschien zelfs verschillende bijwerkingen veroorzaakt.

Onze-size-fits-all

Dit is waar de 'one-size-fits-all'-benadering van het voorschrijven van medicijnen tekortschiet, omdat het geen rekening houdt met onze unieke genetische verschillen.

Een oplossing die werkt

Gelukkig hebben we bij Genehealth een oplossing bedacht die dit probleem aanpakt. Onze Genehealth medicijnentest maakt gebruik van geavanceerde genetische analyse om te begrijpen hoe jouw specifieke lichaam waarschijnlijk op verschillende medicijnen reageert.

Genenonderzoek

Door je genen te onderzoeken, kan deze test je helpen een duidelijk beeld te krijgen van de medicijnen die waarschijnlijk goed werken voor jou en welke dat misschien niet doen.

Waarom de Medicijngenentest?

Het beste van dit alles? Met de resultaten van de Genehealth medicijnentest, die we vastleggen in je DNA-paspoort, kun je in samenwerking met je arts of apotheker, een gepersonaliseerd behandelplan opstellen. Dit plan kan de meest effectieve en veilige medicijnen en doseringen voor jou bevatten, op basis van je unieke genetische samenstelling.

Gezond en veilig

Dit betekent een gezondere, veiligere en effectievere behandelervaring. Dus zeg ja tegen gepersonaliseerde zorg en laat je genen je helpen om de best mogelijke medische zorg te krijgen.

In het kort:

 • Gepersonaliseerde Medicatie: Ontdek hoe jouw genen de reactie op verschillende medicijnen beïnvloeden, voor een op maat gemaakte behandeling.
 • Verminderd Risico op Bijwerkingen: Krijg inzicht in welke medicijnen waarschijnlijk goed werken voor jou en welke mogelijk bijwerkingen kunnen veroorzaken.
 • Effectiviteit van Medicijnen: Begrijp hoe effectief bepaalde medicijnen voor jou kunnen zijn, gebaseerd op je genetische profiel.
 • Optimale Dosering: Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen voor medicijndoseringen, afgestemd op jouw unieke genetische samenstelling.
 • Samenwerking met Zorgverleners: Gebruik je DNA-paspoort om samen met artsen of apothekers een behandelplan op te stellen dat het beste bij jou past.
 • Gezondheid en Veiligheid: Zorg voor een veiligere en effectievere behandelervaring door gebruik te maken van gepersonaliseerde genetische inzichten.

Hoe werkt het?

Bestel een test

Ontvang de test in de brievenbus. Eenvoudig thuis speeksel afnemen. Retourneer de test aan ons in de medische retourenvelop.

Analyse laboratorium

We kiezen het meest geschikte laboratorium op basis van de door jou gekozen genetische test. Hier worden relevante genen geïdentificeerd en geanalyseerd, waarbij jouw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Rapport

Je ontvangt een PDF rapportage van jouw testuitslag via een beveiligde e-mail met een duidelijke en goed te begrijpen uitleg.

1

(optioneel) Online consult

Mocht u na het ontvangen van de resultaten behoefte hebben aan professioneel advies en uitleg, dan kunt u tegen een vergoeding een online consult inplannen. [Koop hier/voeg to aan mandje]

Meerdere laboratoria

 • Elk laboratorium is anders
  Voor elke test wordt het juiste lab met de juiste specialisten uitgekozen. Zo krijg je de beste resultaten.
 • Kwaliteit die toegankelijk is voor iedereen
  Bij Genehealth maken we geavanceerde genetische testing betaalbaar zonder aan kwaliteit in te leveren.
 • Na 30 dagen verwijderd
  Bij Genehealth behandelen we uw DNA en persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg. Na 30 dagen worden uw DNA en alle bijbehorende gegevens volledig uit onze systemen verwijderd. We zullen uw gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming delen of verkopen. Dat is de Genehealth-garantie.
Meerdere Laboratoria

Disclaimer

De resultaten van onze medische genentest dienen niet te worden gebruikt als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Het is bedoeld als een hulpmiddel voor begrip en preventieve gezondheidszorg, en niet als een definitief medisch hulpmiddel.

Voorafgaand aan het beginnen van of veranderen van een medische behandeling, adviseren wij sterk dat je je arts raadpleegt en/of apotheker en de testresultaten met hem/haar deelt. Deze resultaten kunnen waardevol zijn in het ondersteunen van de ontwikkeling van een geïndividualiseerde behandelstrategie.

Genehealth is niet verantwoordelijk voor eventuele gezondheidsproblemen of nadelige effecten die kunnen voortvloeien uit de interpretatie of het gebruik van de testresultaten zonder de juiste medische begeleiding. De resultaten van de genetische test zijn niet afhankelijk van de fysieke, klinische of behandelconditie van de geteste persoon.