Winkelmandje

Dieet

USP
Onderzoekt metabolisme
Bevordert gewichtsbeheersing
Verfijnt dieetaanpassingen
Gepersonaliseerde voedingsstrategieën
(3x €63,- via Klarna of) 189,00
Voorletters
Achternaam
Geslacht (m/v)
Geboortedatum (dd-mm-jjjjj)
E-mailadres

Genetica en gewichtsbeheersing

Gewichtsbeheersing is een complex proces dat wordt beïnvloed door een reeks factoren, waaronder genetica. Met de Dieetgenentest van Genehealth kun je een dieper inzicht krijgen in hoe je genen je gewichtsbeheersing kunnen beïnvloeden.

Van eetlust tot energie

Door het analyseren van 26 genetische varianten van 22 genen, geeft deze test je inzicht in jouw genetische aanleg voor gewichtsverlies, gewichtsherstel, beheersing van de eetlust, energiebeperking, slaap en fysieke oefening.

Waarom kiezen voor de Dieetgenentest?

Waarom is dit nuttig? Door je genetische aanleg te kennen, kan je gerichte aanpassingen aan je dieet en levensstijl maken die beter aansluiten bij je genetische opbouw. Zo kan je werken aan een gezonder en gelukkiger leven. De Dieetgenentest van Genehealth is jouw gids voor gepersonaliseerde gewichtsbeheersing.

In het kort:

 • Genetische Gewichtsprofiel: Verken je genetische neiging tot hoog BMI en vetopslag, wat essentieel is voor gerichte gewichtsbeheersing.
 • Eetgedrag Analyse: Begrijp je genetisch bepaalde eetlust en voorkeuren om eetpatronen te optimaliseren.
 • Metabolisme Inzicht: Ontdek hoe je genen de verwerking van vetten en koolhydraten beïnvloeden voor een effectieve energiebalans.
 • Voedingsrespons: Leer hoe je lichaam reageert op bepaalde soorten vetten en complexe koolhydraten, voor een persoonlijk voedingsplan.
 • Bewegingsbehoefte: Verkrijg inzicht in je genetische aanleg voor fysieke activiteit en pas je trainingsroutine daarop aan.
 • Slaap en Gewichtsbeheer: Verbind je genetische slaappatronen met gewichtsbeheersingsstrategieën.
 • Vitamine Behoefte: Ontdek je genetisch bepaalde behoefte aan essentiële vitamines voor een algehele gezondheid.

Hoe werkt het?

Bestel een test

Ontvang de test in de brievenbus. Eenvoudig thuis speeksel afnemen. Retourneer de test aan ons in de medische retourenvelop.

Analyse laboratorium

We kiezen het meest geschikte laboratorium op basis van de door jou gekozen genetische test. Hier worden relevante genen geïdentificeerd en geanalyseerd, waarbij jouw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Rapport

Je ontvangt een PDF rapportage van jouw testuitslag via een beveiligde e-mail met een duidelijke en goed te begrijpen uitleg.

1

(optioneel) Online consult

Mocht u na het ontvangen van de resultaten behoefte hebben aan professioneel advies en uitleg, dan kunt u tegen een vergoeding een online consult inplannen. [Koop hier/voeg to aan mandje]

Meerdere laboratoria

 • Elk laboratorium is anders
  Voor elke test wordt het juiste lab met de juiste specialisten uitgekozen. Zo krijg je de beste resultaten.
 • Kwaliteit die toegankelijk is voor iedereen
  Bij Genehealth maken we geavanceerde genetische testing betaalbaar zonder aan kwaliteit in te leveren.
 • Na 30 dagen verwijderd
  Bij Genehealth behandelen we uw DNA en persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg. Na 30 dagen worden uw DNA en alle bijbehorende gegevens volledig uit onze systemen verwijderd. We zullen uw gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming delen of verkopen. Dat is de Genehealth-garantie.
Meerdere Laboratoria

Disclaimer

Genetische testresultaten zijn bedoeld als een hulpmiddel voor het informeren van dieet- en levensstijlkeuzes en zijn geen vervanging voor professionele medische of voedingsadviezen. Het wordt aangeraden om voor het maken van belangrijke dieet- of levensstijlveranderingen advies in te winnen bij een medische professional of geregistreerde diëtist. De testresultaten zijn gebaseerd op de huidige wetenschappelijke kennis en kunnen in de toekomst veranderen als er meer onderzoek wordt gedaan. Genehealth is niet verantwoordelijk voor eventuele gezondheidsproblemen die kunnen ontstaan als gevolg van dieet- of levensstijlveranderingen.