Winkelmandje

Cannabis

USP
Analyseert gen-cannabis interactie
Personaliseert cannabisgebruik
Verkent mogelijke nadelige effecten
(3x €59,66 via Klarna of) 179,00
Voorletters
Achternaam
Geslacht (m/v)
Geboortedatum (dd-mm-jjjj)
E-mailadres

Iedereen is uniek

Ook in hoe we cannabis ervaren en verwerken. Onze genen hebben een aanzienlijke invloed op deze ervaring. Genehealth heeft dit begrepen en heeft de Cannabis test toegevoegd aan het assortiment, een hulpmiddel dat gebruikmaakt van geavanceerde genetische analyse om je te helpen jouw unieke respons op cannabis beter te begrijpen.

Individueel inzicht

Deze test is ontworpen om inzicht te geven in hoe jouw lichaam waarschijnlijk op cannabis reageert. Deze informatie kan je helpen betere en veiligere beslissingen te nemen over je cannabisgebruik.

Waarom de Cannabisgenentest?

Met de informatie van de Genehealth Cannabis test, kan je werken aan een gepersonaliseerde benadering van cannabisgebruik die het beste past bij jouw lichaam en jouw behoeften.

In het kort:

 • THC-metabolisme: Ontdek hoe jouw genen de metabolisatie van THC beïnvloeden.
 • CBD-metabolisme: Ontdek hoe jouw genen de metabolisatie van CBD beïnvloeden.
 • Cognitieve impact: Krijg inzicht in de impact van cannabinoïden op het functioneren van jouw hersenen.
 • Psychologische impact: Cannabinoïden kunnen gedrag en psychologische impact hebben, ontdekt welke genen een rol spelen.
 • Verslavingsgevoeligheid: Bepaalde genen kunnen een rol spelen bij verslaving

Hoe werkt het?

Bestel een test

Ontvang de test in de brievenbus. Eenvoudig thuis speeksel afnemen. Retourneer de test aan ons in de medische retourenvelop.

Analyse laboratorium

We kiezen het meest geschikte laboratorium op basis van de door jou gekozen genetische test. Hier worden relevante genen geïdentificeerd en geanalyseerd, waarbij jouw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Rapport

Je ontvangt een PDF rapportage van jouw testuitslag via een beveiligde e-mail met een duidelijke en goed te begrijpen uitleg.

1

(optioneel) Online consult

Mocht u na het ontvangen van de resultaten behoefte hebben aan professioneel advies en uitleg, dan kunt u tegen een vergoeding een online consult inplannen. [Koop hier/voeg to aan mandje]

Meerdere laboratoria

 • Elk laboratorium is anders
  Voor elke test wordt het juiste lab met de juiste specialisten uitgekozen. Zo krijg je de beste resultaten.
 • Kwaliteit die toegankelijk is voor iedereen
  Bij Genehealth maken we geavanceerde genetische testing betaalbaar zonder aan kwaliteit in te leveren.
 • Na 30 dagen verwijderd
  Bij Genehealth behandelen we uw DNA en persoonlijke informatie met de grootst mogelijke zorg. Na 30 dagen worden uw DNA en alle bijbehorende gegevens volledig uit onze systemen verwijderd. We zullen uw gegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming delen of verkopen. Dat is de Genehealth-garantie.
Meerdere Laboratoria

Disclaimer

Houd er rekening mee dat de resultaten van genetische tests niet bedoeld zijn om de plaats in te nemen van professioneel medisch advies of behandelingen. Ze zijn niet ontworpen om diagnoses te stellen of om medische aanbevelingen te doen. Voordat je begint met een behandeling met fytocannabinoïde producten, raden we je sterk aan om je arts te raadplegen. Deel de testresultaten met je arts, zodat deze als ondersteunend materiaal kunnen dienen bij het definiëren van je behandelstrategie.

Genehealth neemt geen verantwoordelijkheid voor eventuele bijwerkingen die kunnen optreden door het gebruik van cannabis, of voor fouten in de behandeling. De resultaten van de genetische tests zijn onafhankelijk van de fysieke, klinische of behandelingsomstandigheden van de geteste persoon.